Korman polje bb, 34000 KRAGUJEVAC | Tel: +381 34201422 Srpski/English
Početna O nama Proizvodi Usluge Referenca Aktuelnosti Kontakt
 
O nama
Kompanija Axist industrias partner osnovana je 2013. godine. Želja i namera osnivača je efikasno i stručno pružanje usluga u modelovanju i izradi  različitih tehničko mašinskih projekata i delova u sektoru obrade metala. Takođe se bavimo izradom zavarenih elemenata i konstrukcija ,izradom procesne opreme i linija. Poseban segmet u okviru naše kompanije je montaža i demontaža mašina, linija, silosa, ventilacionih sistema, čeličnih konstrukcija i ostale opreme kako u Srbiji, tako i u zemljama Evropske unije.

Naši kapaciteti omogućavaju izradu pojedinačnih i serijskih delova po zahtevu kupaca na univerzalnim i CNC mašinama.
 
Preduzeće, od samog osnivanja, uspešno promoviše svoje stručno i kvalitetno poslovanje sa konstatnom tendencijom rasta. Glavne prednosti našeg preduzeća i zaposlenih su stručnost, iskustvo kombinovano sa mladošću, profesionalnost i kvalitet spojeni sa energičnošću svih zaposlenih.

Kapacitet
  Naša firma je specijalizovana za projektovanje, različita merenja i lasersku kopiju mehaničkih delova precizno koristeći najsavremenije tehnologije u oblasti 3D modeliranja.
Pored toga, zahvaljujući saradnji sa najboljim i odabranim kooperantima na teritoriji Srbije, možemo u praksi da zadovoljimo sve potrebe uz održavanje standarda apsolutno konkurentskih troškova.

Axist je mlada i dinamična kompanija spremna da razmotri svaku vrstu intervencije i mehaničke konstrukcije, kao i da podeli veliko iskustvo u oblasti remonta mehaničke, elektro - elektronske, fluidne i softverske podrske za alatne i druge mašine svih vrsta i namena.
Mi smo uvek prisutni pored svih hitnih operacija na teritoriji centralne Srbije sa  kvalifikovanim osobljem.
Aktuelnosti
 
 
Postavljeno: 14.01.2021.
Čelična konstrukcija za inopartnera

Postavljeno: 14.01.2021.
Demontaža silosa u Trevizu ( Italija)